У ЖДТУ юні спортсмени зіграли Чемпіонат області з баскетболу

За чемпіонство Житомирської області з баскетболу серед юнаків 2003-2004 р. н. протягом 6-8 березня змагалося чотири команди.

Захід вже традиційно проводили у спортивному залі Житомирського державного технологічного університету. Старший тренер дитячої спортивної школи № 1 Валентин Гусаківський пояснює, що база ЖДТУ дозволяє проводити подібні змагання на високому рівні.  За місяць вуз приймає по кілька  змагань обласного рівня із різних видів спорту серед дітей, молоді та дорослих.

Що стосується нинішнього баскетбольного турніру, то до нього приєдналися три команди із Житомира – «Юність» та представники спортивної школи, а також команда із Лугин.

Чемпіонат проходив по «круговій» системі – 4 команди, 3 ігрові дні, а за результатами ігор визначили переможця області, який і представлятиме регіон у своїй віковій категорії на всеукраїнському рівні. За досягнення у Чемпіонаті Житомирської області учасники отримали від організаторів грамоти.

«Попри свій ний вік, у нас зібралися талановиті діти, спортсмени. Вони можуть і готові показувати хороші результати», – відзначає Гусаківський.

DSCF6665 DSCF6669 DSCF6670 DSCF6671 DSCF6675

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *