В Житомирському технологічному університеті провели Чемпіонат області з армреслінгу

Чемпіонат області з армреслінгу серед дорослих, який  провели 28 лютого на базі Житомирського державного технологічного університету,  зібрав понад сто спортсменів з усіх куточків  регіону.

Помірятися силами  приїхали не лише хлопці, а й дівчата. Найсильніші з них представлятимуть  Житомирщину на чемпіонаті України, який відбудеться в квітні.

«Це відбіркові змагання на чемпіонат України серед дорослих, який відбудеться в квітні. Серед учасників є як новачки, так і лідери нашої збірної, наприклад багаторазовий чемпіон України Леонід Циба, заслужений тренер України Данюк Генадій. Приїхали багато інших спортсменів, які вже виборювали перемоги на чемпіонатах та кубках України», –  пояснив  Олександр Россохін, голова  федерації армспорту Житомира та Житомирської області.

За словами Олександра, сьогодні армспорт в Житомирі набирає все більшої популярності і обласні змагання збирають все більше учасників.

«Ми робимо ставку на молодь і це дає свої результати. Минулого року наша юнацька команда була третьою на чемпіонаті України, дорослі – лише восьмими. Армспорт набирає обертів і ми запрошуємо всіх бажаючих спробувати себе в ньому. Ним можна починати займатися вже з 12-14 років».

В Житомирі армспорт культивують на базі ЗОШ №5, в Інваспорті та у військовому інституті. Досить часто армреслінгом можна займатися у фітнес-центрах та приватних залах.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

01_1 02_1 03_1 04_1 05_1 06_1 07_0 10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *